Oplossingen

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken is een visie waarbij recente ontwikkelingen in de informatietechnologie als aanjager gelden voor een beter(e) inrichting en bestuur van het kenniswerk. Het gaat om vernieuwing van de fysieke werkplek(ken), de organisatiestructuur en -cultuur, de managementstijl en niet te vergeten de mentaliteit van de kenniswerker en zijn manager. Het nieuwe werken.

Enterprise Content Management

Enterprise Content Management (ECM) betreft het beheer van ongestructureerde informatie binnen een onderneming. Ongestructureerde informatie is alle informatie die niet direct als veld in een database benaderbaar is. Hierbij kan het gaan om allerlei soorten documenten (bijvoorbeeld Office documenten van het type Word (.doc), Excel (.xls), etc, maar ook PDF, XML, E-mailberichten, afbeeldingen, video's en geluidsfragmenten).

Enterprise Mobility

Medewerkers zijn steeds vaker onderweg of werken op verschillende plaatsen. De techniek maakt het mogelijk om medewerkers overal toegang te geven tot informatie en applicaties. Dit is echter absoluut geen garantie voor een betere samenwerking. Enterprise Mobility is de kunst om bedrijsprocessen effectief te ondersteunen of verbeteren door de inzet van (mobiele) ICT.

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management oftewel CRM is een werkwijze alsmede een techniek waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staat en er wordt getracht elke klant een individuele waardepropositie aan te bieden gebaseerd op zijn of haar wensen. Daarnaast is de gedachte achter CRM dat klanten een betere behandeling krijgen naarmate zij een hogere waarde vertegenwoordigen voor de organisatie.

Narrow Casting

Narrow casting is door middel van audiovisuele displays het benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De content is daarbij op maat gesneden voor de ontvanger. De term is het tegengestelde van het Engelse broadcasting.

Bluetooth Marketing

Uw doelgroep/klanten bereiken op een eenvoudige en efficiente en effectieve manier?  Bluetooth Advertising kan u hierbij helpen.

Door middel van onze hardware en sofware is het mogelijk om gratis en persoonlijke boodschappen te verzenden naar mobiele apparaten, zoals telefoons, PDA&rsquo s en draagbare computers. Alle vormen van content zijn mogelijk: teksten, afbeeldingen, muziekfragmenten en  ringtones . Doordat er gebruik gemaakt wordt van Bluetooth® technologie is het ontvangen van een reclameboodschap geheel gratis en sneller dan bijvoorbeeld een mobiel netwerk als GPRS.