Diensten

Advies/Consultancy

Als u onvoldoende zicht heeft op de mogelijkheden die de producten bieden, dan kunnen wij u van deze informatie voorzien. Wij helpen u de juiste keuzes te maken en de mogelijkheden te benutten, zodat de software aansluit op uw bedrijfsproces.

Installatie

Nadat u heeft gekozen voor CRM of Sharepoint kan deze geinstalleerd worden binnen uw eigen ICT infrastructuur. Met de juiste kennis, vaardigheden kennen wij de beperkingen, uitzonderingen en requirements van de software en verzorgen wij de installatie van de software.

Implementatie

De software is na installatie nog niet geschikt om uw bedrijfsproces te ondersteunen. Daarvoor moet de software nog op maat worden ingericht. Wij verzorgen deze inrichting voor u.

Training

Het succes van de implementatie van software valt of staat met de acceptatie van uw gebruikers. Een middel om deze acceptatie te vergroten is training. Wij kunnen uw eindgebruikers trainen. Daarnaast kunnen we uw ICT medewerkers voorzien van de juiste kennis en vaardigheden, zodat zij hun werkzaamheden als beheerder goed kunnen uitvoeren.

Beheer

Als uw ICT afdeling niet de tijd heeft de software te beheren, dan kunnen wij al dan niet tijdelijk de rol als functioneel of technisch beheerder invullen.